Professionele camera-inspectie van uw schouw


Klusco is gespecialiseerd in camera-inspecties en is daarmee één van de weinige Belgische bedrijven die deze service biedt.


Voordelen van een camera-inspectie

Als u last hebt van een slecht trekkende schouw of als er een obstakel in de schouw zit, kijken wij met een camera in uw schouw om zo de exacte positie van het obstakel te vinden. Want er zal maar eens een vogel in uw schouw vastzitten!

Ook bij een onderhoud of het schoorsteenvegen kunnen wij een camera-inspectie uitvoeren om er zeker van te zijn dat het rookkanaal goed werkt.

Schouwbrand gehad? Ook dan is de camera-inspectie een goede manier om te controleren of er geen potten gebarsten zijn of andere schade te vinden is.

Na de camera-inspectie krijgt u altijd een volledig verslag van de toestand van uw schouw. Bij dit verslag hoort ook een cd-rom met de film, vergezeld van tekst en uitleg.

De prijs van een camera-inspectie bedraagt 200,00 €, inclusief BTW. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.