Wat kan Klusco voor u doen?


Klusco - Viane - Algemene infoKlusco is gespecialiseerd in het plaatsen van kachels, schoorsteenvegen en camera-inspecties van schoorsteenkanalen.

Onze dienstverlening omvat de volgende onderdelen:

Schoorsteenvegen

Wanneer wij uw schoorsteen vegen, ontvangt u een officieel attest waarmee uw schoorsteen voor de periode van een jaar goedgekeurd is voor uw brandverzekering. Het schoorsteenvegen gebeurt alleen in België. Bovendien werkt Klusco ook zeer proper. bij aankomst legt onze technieker matten zodat uw woning niet vuil word. Daar staat Klusco garant voor: Wij doen al het werk netjes, zodat wij u niet opzadelen met extra kuiswerk.


Verkoop en plaatsing van kachels

Wij plaatsen een groot aanbod verschillende soorten kachels, zoals:

Wij werken enkel met gerenommeerde merken. En natuurlijk kunt u ook rekenen op het juiste onderhoud en een uitstekende service-na-verkoop!


Onderhoud en herstellingen

Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een snelle service. Voor dringende herstellingen aan verwarmingsinstallaties staat Klusco dag en nacht en ook tijdens weekends voor u klaar.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder. Let wel op, in de winter is het zeer druk, wij raden aan uw afspraak vroegtijdig te maken. om lange wachttijden te voorkomen.