Uw kachelfabrikant uit Geraardsbergen
Klusco

Klusco is uw kachelfabrikant uit Geraardsbergen voor onderhoud van kachels, inbouwhaarden, camera-inspecties en het vegen van schoorstenen.

Onderhoud en herstellingen

Klusco, het bedrijf van Daniel Goeleven, werd opgericht in 2004 en werkt nauw samen met Faber-Bodart & Gonay, een gerenommeerde kachelfabrikant. U kunt bij Klusco terecht voor onderhoud en herstelling en een onfeilbare dienst-na-verkoop, een belangrijk aspect in de dienstverlening van Klusco. Wij specialiseren ons op het vegen van schoorstenen, plaatsen van kachels en camera-inspectie van schoorsteenkanalen.

Klusco voert werkzaamheden uit in Gent, Deinze, Zulte, Oost- en West- Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het Franstalig gedeelte van België.

Gamma aan materialen en diensten

Klusco laat zijn klanten niet in de kou staan en kan ingeschakeld worden om een kapotte verwarming te vervangen of te herstellen. Ook dringende interventies zijn mogelijk. Ontdek het gamma aan diensten en een overzicht van de verschillende kachels, flexibels, inbouwhaarden en pelletkachels. En ook voor het plaatsen van kachels of het vegen van schoorstenen en camera-inspecties of het onderhoud van inbouwhaarden op gas en hout is deze kachelfabrikant uit Geraardsbergen een betrouwbare keuze.

Neem contact op

Maak een telefonische afspraak iedere maandag van 9u tot 17u via 0479/30 93 13 of via e-mail. Een dringende herstelling geeft u door via sms of Facebook. Hebt u nog vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. U vindt de gegevens via de contactpagina.

Bekijk onze video.

Pelletkachels

Uw specialist voor de installatie van pelletkachels van Red, MCZ. Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
Pelletkachels
Houtkachels

Houtkachels

Schakel uw vakman in voor de plaatsing en herstelling van houtkachels. Vraag nu meer inlichtingen.

Lees meer

Gaskachels

Laat de plaatsing van gaskachels of tuinhaarden over aan vakmensen. Ontdek het aanbod.

Lees meer
Gaskachels
Inbouwhaarden

Inbouwhaarden

Maak uw keuze voor inbouwhaarden of elektrische haarden van kwaliteitsmerken. Ontdek de opties.

Lees meer