Kwalitatieve pelletkachels voor een duurzame warmte

Laat uw pelletkachels in Geraardsbergen en omstreken plaatsen door een professional. Kies voor Klusco, een bedrijf met een jarenlange ervaring in plaatsing van kachels en haarden.

Kwalitatieve pelletkachels

Klusco werkt voor de installatie van pelletkachels met het bekende merk Red, MCZ, een Italiaans merk dat zonder twijfel garant staat voor topkwaliteit. Deze pelletkachels zijn geruisloos en produceren zuivere warme lucht en warm water. Ze kunnen ook aangesloten worden op CV. Wanneer u een pelletkachel door ons laat installeren, kunt u zeker zijn van een zeer goede dienst-na-verkoop. Zo staan wij steeds in voor alle herstellingen bij eventuele problemen.

Speciale acties

Klusco organiseert het jaar rond toffe acties. Tijdens de herfstmaanden kan u genieten op interessante kortingen bij aankoop en lanceren we regelmatig gloednieuwe herfstacties. Van juni tot augustus stimuleren we het onderhoud van uw pelletkachel door kortingsacties. Tijdens de zomermaanden krijgt u 10% korting op het onderhoud van uw pelletkachel van MCZ – Cadel. Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op.