Laat uw schoorsteen vegen voor een optimaal rendement

Laat uw schoorsteen vegen in Geraardsbergen door Klusco, een bedrijf met een jarenlange ervaring en stevige reputatie in schouwvegen.

Optimaal beveiligd

Uw schouw laten vegen doet u in de eerste plaats voor uw eigen veiligheid. Een andere goede reden is dat u bij Klusco achteraf een officieel attest krijgt waarmee uw schouw voor een jaar goedgekeurd is voor uw brandverzekering. Wat echter afschrikt om een schoorsteen te vegen is het stof en vuil dat dit met zich meebrengt. Maar bij Klusco hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij beschikken over gespecialiseerde materialen en zorgen dankzij onze ervaring steeds voor een propere, zorgvuldige en professionele aanpak.

Mogelijkheid tot camera-inspectie

Indien we tijdens het schoorsteenvegen ontdekken dat er een obstakel aanwezig is waardoor de goede werking van de schouw verhinderd wordt, kunnen wij met behulp van een camera vaststellen waar dit voorwerp zich bevindt en het vervolgens veilig verwijderen. Dit is een service die slechts door enkele bedrijven in België wordt aangeboden. Heeft u vragen of wenst u graag een afspraak te maken voor schouwvegen of een camera-inspectie? Neem dan zeker contact op. Klusco helpt u graag verder.